Imke Courtois is fel geschokt door onwezenlijk nieuws over plots overlijden

Imke Courtois is fel geschokt door onwezenlijk nieuws over plots overlijden
Zondag 21 mei 2023 - 08:30   I   door Redactie

Ook de voetbalwereld ontsnapt niet aan de wetten van het gewone leven. Daar werd ook Imke Courtois helaas nog eens aan herinnerd.

De analiste pingpongt in haar column in het weekblad De Zondag normaal altijd over de voetbalactualiteit met Senior Writer Frank Buyse. Maar die laatste gaf deze week niet thuis. Om een wel heel pijnlijke reden.

"Liefst Frank. Je bent voetbalstil dezer dagen", stak Courtois van wal in een brief aan haar collega-journalist. "Je belde vroeger dan gewoonlijk en bracht me het onwezenlijk nieuws dat jullie onverwachts en plots afscheid moesten nemen van jouw schoonzoon Paul."

"Je sprak en spreekt over een geweldig goedlachse kerel, begin dertiger, papa in spé", heeft ze over het veel te vroege heengaan. "En over je onwaarschijnlijk sterke dochter. Al mijn voetbalgedachten dwalen af, en jullie komen in de plaats."

Verdriet

"En liefste Frank, dat is niet alleen verdriet, dat is ook zachtheid", besloot ze. "Jullie gedeeld verdriet zal straks ongetwijfeld ook het allerwarmste nest vormen om een stukje Paul opnieuw te verwelkomen. Hou moed! Kus, Imke x"

Ook met de voltallige redactie van Voetbal24.be willen we ons medeleven betuigen en veel sterkte wensen aan de familie en vrienden van de overledene.

Poll: Heb jij al een onverwacht overlijden meegemaakt in de familie?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

zondag 24 september 2023

zaterdag 23 september 2023

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023