Ongelukkige Ryan laat zich uit over Club Brugge

Ongelukkige Ryan laat zich uit over Club Brugge
Zaterdag 05 november 2016 - 16:02   I   door Redactie

Mathew Ryan komt bij Valencia niet meer aan spelen toe. De Australische doelman lijkt tijdens de winterstop te zullen vertrekken bij de Spaanse club.

"Ik ga nog even afwachten en zien hoe de situatie in januari is. Als die tegen dan echter niet beter is dan bekijk ik wat mijn opties zijn", zegt Ryan aan SBS. "Mijn manager moet misschien andere horizonten verkennen. Ik ben naar Valencia gekomen om te spelen. Het is een grote teleurstelling dat ik niet speel, maar ik probeer mijn aanpak en focus te behouden. Ik ben wel wat gefrustreerd, maar in de voetbalwereld kan alles snel veranderen."

Ryan wordt in verband gebracht met een terugkeer naar Club. "Na mijn transfer naar Brugge verliep alles perfect en dat zorgde ervoor dat ik minder bezig was met het gemis van mijn familie", zegt de Australische doelman. "Ik was in België om te doen wat ik graag doe. Dat maakte alle opofferingen de moeite waard. In deze voor mij ongewone situatie ben ik veel met mijn gedachten bij mijn familie. Ik vraag me soms af wat ik hier doe. Dat neemt niet weg dat ik zal blijven vechten om mijn steentje bij te dragen aan het team."

TAGS  I  Club Brugge  I   Valencia  I   Mathew Ryan

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024