Debby Pfaff komt na hersenbloeding van mama Carmen met opvallend nieuws

Debby Pfaff komt na hersenbloeding van mama Carmen met opvallend nieuws
Zaterdag 27 mei 2023 - 07:00   I   door Redactie

De familie Pfaff werd enkele weken geleden opgeschrikt door erg slecht nieuws. Carmen, de vrouw van ex-doelman Jean-Marie, werd geveld door een hersenbloeding.

Carmen kreeg een hersenbloeding op het vliegtuig naar Mallorca. Na de landing werd ze met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Palma. Inmiddels is de vrouw van Jean-Marie gerepatrieerd naar ons land. Ze verblijft nu in een ziekenhuis op de dienst neurologie.

"Er wacht haar nog minstens zes maanden intensieve revalidatie. Pas dan hebben we zicht op het totaalplaatje", zei Kelly daar eerder al over. Intussen gaat het leven wel verder en probeert iedereen dat ook te hervatten.

Dochter Debby Pfaff stond op Instagram stil bij haar twaalfjarige huwelijk met haar man Nicolas Liébart. Zo komt er nog eens een positief geluid uit de familie en dat zal deugd doen. "12 jaar geleden al. Proficiat aan ons", schrijft ze bij foto's van onder meer zichzelf en Jean-Marie.

In 'Buiten De Lijnen' kijken we verder dan enkel het voetbal zelf. In deze categorie vind je alles terug over spelersvrouwen, bekende supporters en veel meer...

TAGS  I  Debby Pfaff  I  Jean-Marie Pfaff  I  v24

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024