Mogelijk al meteen probleem Mannaert-Deila: "Dat zal hij niet moeten doen!"

Mogelijk al meteen probleem Mannaert-Deila:
Vrijdag 02 juni 2023 - 18:00   I   door Redactie

Er is behoorlijk wat verkeerd gelopen bij Club Brugge dit seizoen. Zowel sportief op het veld als ernaast in de bestuurskamer.

Op het veld moesten zowat alle spelers het wel eens ontgelden, ernaast was het vooral Vincent Mannaert die in de vuurlinie kwam te staan. En de vraag is of er ook geen gevaar is dat het zal clashen met de nieuwe trainer Ronny Deila.

Want van de Brugse CEO is geweten dat hij zich wel eens graag bemoeit met het sportieve en trainers zelfs (dwingend) opstellingen durft in te fluisteren. Maar Wim De Coninck voorspelt in De Krant van West-Vlaanderen dat dat problemen zal geven.

"Blijkbaar wordt een jonge coach bij Club wel eens in een bepaalde richting geduwd, maar met Ronny Deila zullen ze dat niet moeten doen", stelt de analist. "De Noor is charismatisch en heeft iets van: ik zal hier wel zeggen hoe het moet."

Strepen

"Het is iemand die zichzelf durft te zijn en lak heeft aan alles wat niet in zijn kraam past", vervolgt De Coninck in het weekblad. Dus ook bemoeienissen van hogerop. En met reden. "Hoewel hij nog relatief jong is, verdiende hij al zijn strepen."

Poll: Denk je dat Mannaert en Deila zullen clashen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023