Vandenbempt voorspelt kampioen: “Maar dát vind ik niet kunnen, schande!”

Vandenbempt voorspelt kampioen: “Maar dát vind ik niet kunnen, schande!”
Zaterdag 03 juni 2023 - 21:15   I   door Redactie

Nog één nachtje slapen en dan weten we wie de nieuwe kampioen van België wordt. Er maken nog drie ploegen aanspraak op de titel: Antwerp, Union en KRC Genk.

Bij de podcast ‘De Tribune’ liet Peter Vandenbempt zich uit over de slotspeeldag. Hij denkt dat Union het meeste kans maakt op de titel: “Omdat ik denk dat zij zullen winnen tegen Club en Antwerp niet in Genk. Maar als het straks in Genk 0-2 wordt voor Antwerp zal ik ook niet zeggen: 'Dat had ik nooit verwacht!'"

Vandenbempt focust zich verder op een opvallende gebeurtenis: “Ik vind het wel een schande dat Senne Lynen er bij Union niet bij is door zijn rode kaart vorige week. Als maandag een feestdag is, komt het bondsparket normaal niet samen en kan de normale procedure binnen één week niet doorlopen worden.”

“Dat gebeurde onder meer bij Zinckernagel van Standard, die het weekend erop wel kon spelen”, verklaart de journalist. "Maar nu kan het plots wel, 'omdat het een andere competitie is'. Dat vind ik dus niet kunnen. Dat is een echte schande. Alleen kun je er niets aan doen. Al verdient hij wel een schorsing.”

Poll: Wie zal de titel pakken?

TAGS  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  Union  I  Club Brugge

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024

dinsdag 16 juli 2024