Plots ophef in volle titelstrijd Antwerp, Genk, Union: "Het is een echte schande"

Plots ophef in volle titelstrijd Antwerp, Genk, Union:
Zondag 04 juni 2023 - 12:00   I   door Redactie

Dat er op de laatste speeldag met Antwerp, KRC Genk en Union nog drie ploegen kampioen kunnen spelen maakt dat de zenuwen strak gespannen staan.

Blijkbaar ook bij waarnemers en analisten. Want bij Sporza haalde Peter Vandenbempt zwaar uit. En dan met name over iets wat Union deze week overkomen is en dat van invloed zou kunnen zijn op hun wedstrijd tegen Club Brugge.

"Ik vind het wel een schande dat Senne Lynen er niet bij is door zijn rode kaart vorige week", klinkt het. "Als maandag een feestdag is, komt het bondsparket normaal niet samen en kan de normale procedure binnen één week niet doorlopen worden."

"Maar nu kan het plots wel, "omdat het een andere competitie is". Dat vind ik dus niet kunnen. Dat is een echte schande. Alleen kun je er niets aan doen." Niet dat de commentator vindt dat er geen straf moet komen voor zijn uitsluiting.

Uitzondering

"Ik vind overigens wel dat Lynen voor zijn overtreding een schorsing verdient. Maar de regels moeten voor iedereen hetzelfde zijn. Je kunt niet plots een uitzondering maken." Het is afwachten in hoeverre zijn afwezigheid een invloed zal hebben.

Poll: Vind je dit ook een schande?

TAGS  I  KRC Genk  I  Union  I  Antwerp  I  Club Brugge

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024