OFFICIEEL: Dit is de beste speler van het seizoen in de Jupiler Pro League

OFFICIEEL: Dit is de beste speler van het seizoen in de Jupiler Pro League
Maandag 05 juni 2023 - 22:17   I   door Redactie

Net als de Trainer van het Seizoen werd maandag ook de Speler van het Seizoen verkozen. We wisten al dat Alderweireld vierde geworden is in die competitie.

Voor de top drie kwamen Teddy Teuma en Victor Boniface van Union en Mike Trésor van KRC Genk nog in aanmerking. Uiteindelijk haalde Mike Trésor het voor het Brusselse duo.

Hij ziet zo zijn mooie seizoen met KRC Genk toch bekroond worden met een individuele prijs, al had hij die natuurlijk meteen ingewisseld voor de landstitel.

Thierno Barry van Waasland-Beveren werd trouwens met ruime voorsprong verkozen tot Speler van het Seizoen in de Challenger Pro League. Lore Jacobs van Anderlecht is de Speelster van het Seizoen. 

Rangschikking

1. Mike Trésor - KRC Genk
2. Teddy Teuma - Union
3. Victor Boniface - Union
4. Toby Alderweireld - Antwerp
5. Hugo Cuypers - AA Gent
6. Jean Butez - Antwerp
7. Vincent Janssen - Antwerp
8. Bryan Heynen - KRC Genk
9. Joseph Paintsil - KRC Genk
10. Maxim De Cuyper - Westerlo

Andere prijzen

Eerder werden er ook al een heel aantal andere prijzen uitgereikt. Zo werden ook het Talent van het Seizoen, de Trainer van het Seizoen en het Doelpunt van het Seizoen verkozen.

 

Poll: Wie was volgens jou de verdiende winnaar?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo  I  Waasland-Beveren

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024