‘Kogel door de kerk: Club gaat nu déze drie (!) zomeraanwinsten voorstellen’

‘Kogel door de kerk: Club gaat nu déze drie (!) zomeraanwinsten voorstellen’
Woensdag 07 juni 2023 - 09:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge hebben ze met een comeback op het veld van Union het seizoen met een goed gevoel kunnen afsluiten. Nu wordt de focus volledig op de transfermercato gericht.

Eerder pakte blauw-zwart al uit door Michal Skoras voor te stellen. Volgens Het Nieuwsblad zullen er snel nog drie spelers arriveren op Jan Breydel. Zo zal Victor Barbera - waar Club al enkele maanden een akkoord met heeft - binnenkort aansluiten bij Club NXT.

De 18-jarige Spanjaard maakt transfervrij de overstap van (de reserves van) FC Barcelona. Ook spits Igor Thiago zou eerstdaags voorgesteld worden. Hij werkt woensdag weliswaar nog een titelmatch af met Ludogorets, dus de aankondiging zal nog minstens tot donderdag op zich laten wachten.

Het laatste dossier dat Verhaeghe en co. allicht snel zullen afronden is dat van de Noor Hugo Vetlesen. De 23-jarige middenvelder is bereid om naar blauw-zwart te komen, maar er moet nog een akkoord gevonden worden met Bodo/Glimt. Het Nieuwsblad meldt dat ook deze deal snel afgerond zal worden.

Poll: Van welke speler verwacht jij volgend seizoen het meeste?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Barcelona  I  Ludogorets  I  Bodo Glimt  I  Club NXT

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023