Er is contact: Antwerp stap dichter bij droomaanwinst dankzij Overmars

Er is contact: Antwerp stap dichter bij droomaanwinst dankzij Overmars
Woensdag 07 juni 2023 - 14:00   I   door Redactie

Bij Antwerp willen ze na het behalen van de dubbel volgend seizoen geen mal figuur slaan in Europa. Op de transfermarkt is Marc Overmars zijn ding aan het doen om ervoor te zorgen dat ze er volgend seizoen meteen staan.

Eerder kwam het nieuws al naar buiten dat Antwerp zijn zinnen op Rode Duivel Dodi Lukebakio gezet heeft. Ook Christian Benteke zou in de gaten gehouden worden bij de landskampioen en bekerwinnaar, maar daar stopt het niet bij…

Overmars wil namelijk nóg een international naar Antwerp lokken: Daley Blind. De vleugelverdediger zijn passage bij Bayern München was geen succes en hij onthulde bij Veronica Inside dat er contact is geweest met Overmars, met wie hij een goede band heeft: “Ik heb hem gefeliciteerd met het kampioenschap en de dubbel.”

“Het is fantastisch hoe ze het daar hebben gedaan”, aldus Blind. Hij ontkent niet dat een overstap naar Antwerp nakende is: “Maar Overmars zei niet gelijk ‘tot over een paar weken’. Zo snel gaat dat ook weer niet. Verder ga ik me daar niet over uitlaten. Ik ben nu transfervrij, dus er gaat veel op me afkomen.”

Poll: Hoop jij dat Blind voor Antwerp kiest?

TAGS  I  Antwerp  I  Ajax  I  Bayern München

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023