Club-fans kunnen het niet geloven en eisen verklaring Verhaeghe: “Vies!”

Club-fans kunnen het niet geloven en eisen verklaring Verhaeghe: “Vies!”
Woensdag 07 juni 2023 - 19:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zitten de fans met gemengde gevoelens na de overwinning tegen Union. Ze wonnen pas voor de tweede keer in de play-offs, maar schonken vooral rivaal Antwerp de titel.

Dat was weliswaar niet hetgene waar de Club-fans zich het meeste zorgen over maakten. Vorige week pakte de VRT namelijk uit met het nieuws dat blauw-zwart (gedeeltelijk) te koop staat. Voor de hosts van De Klokke Podcast - de podcast voor en door Club-supporters - kwam het nieuws als een donderslag bij heldere hemel.

“Ik vond het ongelooflijk. Het artikel kwam echt uit het niets”, klinkt het bij de blauw-zwarte fans. “Het was een vreemd gevoel, want waarom doet Bart Verhaeghe dit? Ik vind het een beetje vies. En ik vind het vooral raar dat er vanuit Club-kant niets van communiqué is geweest… ”

“Dat was voor de fans toch echt wel op zijn plaats geweest. Een week later hebben we nog niets van Bart gehoord. We zijn de trouwste fans van België en dan moeten we dit nieuws via de VRT vernemen“, concluderen de podcasthosts. “Ik hoop dat we nog een uitleg krijgen!”

Poll: Vind jij het normaal dat Verhaeghe nog geen uitleg gegeven heeft?

TAGS  I  Club Brugge

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023