‘Shock: Mannaert ziet ergste nachtmerrie van De Ketelaere nu uitkomen’

‘Shock: Mannaert ziet ergste nachtmerrie van De Ketelaere nu uitkomen’
Donderdag 08 juni 2023 - 12:34   I   door Redactie

Dat het voor Charles De Ketelaere een seizoen is om snel te vergeten wisten we al langer. In zijn eerste seizoen bij AC Milan deed hij geen enkele keer de netten trillen.

Hij kreeg daar nochtans in 32 wedstrijden de kans toe van trainer Stefano Pioli, al verzamelde hij zijn meeste speelminuten in (korte) invalbeurten. De coach van AC Milan heeft het naar verluidt helemaal gehad met de jonge Duivel. Volgens Journ9ale en AC MilanFR rekent hij volgend seizoen niet meer op De Ketelaere.

Hij mag deze zomer dus vertrekken en dat moet door het eerder uitgesproken vertrouwen toch best shockerend zijn voor de Rode Duivel. Dat De Ketelaere zijn grootste beschermengel - TD Maldini - onlangs aan de deur werd gezet, heeft ongetwijfeld iets te maken met het feit dat hij nu moet vertrekken.

Het is nog niet duidelijk of hij enkel uitgeleend, of ook definitief verkocht mag worden. De Ketelaere ligt nog tot medio 2027 onder contract in de Italiaanse modestad en een uitleenbeurt lijkt dus de meest realistische optie. Eerder kregen we al te horen dat naast enkele Italiaanse ploegen ook blauw-zwart hem graag wil huren. Wordt vervolgd…

Poll: Zal De Ketelaere volgend seizoen terug op Jan Breydel te zien zijn?

TAGS  I  AC Milan  I  Club Brugge

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024