OFFICIEEL: Club Brugge reageert nu direct op actie van Antwerp-supporters

OFFICIEEL: Club Brugge reageert nu direct op actie van Antwerp-supporters
Vrijdag 09 juni 2023 - 14:45   I   door Redactie

Je kan veel van Club Brugge zeggen, maar niet dat ze niet proberen zorgvuldig omgaan met hun communicatie. Zelfs als het om gevoelige onderwerpen gaat.

En de rivaliteit tussen de blauw-zwarte supporters en die van Antwerp is zo'n delicaat punt. Zeker als beide partijen elkaar uitdagen. Dat gebeurde donderdagavond wel op een grappig bedoelde manier.

Zo plaatsten een aantal Antwerp-fans een spandoek bij één van de tribunes aan het Jan Breydelstadion. Daarop de woorden 'Bedankt, groeten van Antwerp', een verwijzing naar de titel die ze op de Bosuil mee te danken hebben aan de zege van Club op Union.

Maar ook een aantal zakken aardappelen, een verwijzing naar de bijnaam van Club Brugge 'de Boeren'. Brugse fans verbranden vervolgens wel het spandoek en verwijderden de aardappelen. Met de boodschap: "Club heerst over het land, zoals het altijd gedaan heeft."

Humor

In De Krant van West-Vlaanderen reageerde communicatieverantwoordelijke Kirsten Willem officieel: "Bij Club Brugge kunnen we er wel de humor van in zien. Zulke leuk ‘banter’ moet kunnen. We hebben liever dit dan dat er dingen zouden beschadigd worden." Een klasse reactie.

Poll: Vind jij dit ook een klasse reactie?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023