‘Shock: Niet Antwerp, wél andere Belgische topclub wil stunten met Dolberg'

‘Shock: Niet Antwerp, wél andere Belgische topclub wil stunten met Dolberg'
Vrijdag 09 juni 2023 - 19:00   I   door Redactie

Recent viel het nieuws dat een Belgische topclub gewezen Ajax-sensatie Kasper Dolberg wilde binnenhalen. En dat blijkt verrassend niét Antwerp te zijn.

Dat een Belgische club überhaupt met een sterspeler als Dolberg praatte was al nieuws op zich, want de nog altijd maar 25-jarige Deense aanvaller brak in 2016-2017 door bij Ajax en was meteen een wonderkind dat de voetbalwereld ging veroveren.

Daar slaagde hij echter niet in en sinds zijn verhuis in 2019 van Ajax naar Nice voor maar liefst 20 miljoen euro ging het alsmaar meer bergaf. Een uitleenbeurt aan Sevilla én Hoffenheim het voorbije seizoen was allerminst een succes. Bij Nice moét hij nu weg.

Antwerp dus, werd aangenomen. Vanwege de link met Marc Overmars, die Dolberg in 2015 notabene naar Amsterdam haalde. Maar Het Laatste Nieuws weet beter. "Paars-wit praat met Nice over een overgang van Dolberg", schrijft de krant.

Landgenoten

"Anderlecht hoopt dat Dolberg er wat voor voelt om zijn carrière in Brussel te herlanceren. En dat in een vertrouwde omgeving met een pak landgenoten. Riemer als coach en Dreyer als ploegmaat. En natuurlijk Fredberg en Hemmersam als sportieve beleidsbepalers."

Poll: Denk je dat Anderlecht in zijn opzet zal slagen?

TAGS  I  Ajax  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Nice  I  Sevilla  I  Hoffenheim

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023