Kevin Mirallas kan plots verrassende comeback bij Belgische topclub maken

Kevin Mirallas kan plots verrassende comeback bij Belgische topclub maken
Vrijdag 23 juni 2023 - 10:30   I   door Redactie

Er zijn de voorbije jaren steeds meer (ex-)Rode Duivels die de terugkeer naar de Jupiler Pro League maken. En daar zou nu ook Kevin Mirallas kunnen bijkomen.

Want bij Sudpresse geeft de ondertussen 35-jarige aanvaller aan dat hij graag een comeback bij Standard zou maken, als Luikenaar nog altijd de club van zijn hart. En Mirallas stelt ook dat dat op verschillende manieren kan.

"Indien niet als speler, wil ik ook naar Sclessin terugkeren in een andere functie. Jeugtrainer of als lid van de sportieve cel. Standard heeft me veel gegeven, dus ik wil graag iets terugdoen voor de club."

Mirallas heeft al een hele rist clubs op zijn palmares, de laatste in het rijtje is het Cypriotische AEL Limassol. Maar sinds zijn contract daar is afgelopen zit hij zonder club. "Ik ben 35 jaar, natuurlijk begin ik stilaan na te denken over wat er na mijn carrière komt."

Poll: Vind je dat Mirallas alles uit zijn carrière heeft gehaald?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Gaziantep  I  Waasland-Beveren  I  Moreirense  I  AEL Limassol

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024