‘Tedesco énorm onder indruk: Nieuwe Duivel voor KRC Genk én Club Brugge’

‘Tedesco énorm onder indruk: Nieuwe Duivel voor KRC Genk én Club Brugge’
Donderdag 29 juni 2023 - 21:00   I   door Redactie

De afgelopen dagen kreeg de beloftenploeg van de Rode Duivels heel wat aandacht. Ze kwamen namelijk in actie op het EK U21, waar ze een ticket voor de Olympische Spelen te pakken probeerden te krijgen.

Dat mislukte grandioos. Ze wisten hun poule niet te overleven na gelijk te spelen tegen Nederland en Georgië en te verliezen van Portugal. Voor de laatste twee wedstrijden zat bondscoach Tedesco in de tribune en die merkte toch ook een aantal positieve dingen op.

La Dernière Heure meldt namelijk dat hij énorm gecharmeerd was door de prestaties van Club Brugge-verdediger Maxim De Cuyper en KRC Genk-doelman Maarten Vandevoordt. Zij mogen volgens de krant in september misschien wel rekenen op een selectie voor de A-ploeg.

Vandevoordt keepte een sterk toernooi en trok de lijn van bij KRC Genk door. Ook De Cuyper wist een vervolg te breien aan een sterk seizoen bij Westerlo en liet zich vooral opvallen met een doelpunt en een assist tegen Gerorgië. Nog een pluspunt: hij is een linksvoetige verdediger, een probleempositie bij de Duivels.

Poll: Wie zal er in zijn carrière het meeste caps als Rode Duivel verzamelen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Westerlo

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024