Lotte Vanwezemael vreest voor permanente uitsluiting: “Aanbieden van seks”

Lotte Vanwezemael vreest voor permanente uitsluiting: “Aanbieden van seks”
Zaterdag 01 juli 2023 - 22:00   I   door Redactie

Lotte Vanwezemael staat als Seksuologe van MNM natuurlijk vaak in de belangstelling. Op Instagram deelt ze niet alleen foto’s van haarzelf, maar ook clips vanuit haar podcast ‘Lotte gaat diep’.

Daar was Herman Brusselmans onlangs te gast en Lotte had enkele stukjes van die podcast op Instagram gezet. Toen ze vrijdag wakker werd zag ze plots dat haar Instagram-account verwijderd was omdat ze zogezegd ‘seks aanbiedt’ op haar profiel.

“Je account, of activiteit in je account, is in strijd met onze richtlijnen voor de community inzake het vragen om of aanbieden van seks door volwassenen”, krijgt ze te lezen. “Dit was leuk wakker worden vanmorgen”, schrijft ze geschrokken op Facebook.

“Mijn account werd geschorst, omwille van het aanbieden van seks (???)”, gaat de goede vriendin van Yorbe Vertessen verder. “Ik gok op de video met Herman Brusselmans waarin we praten over seksualiteit. Dat gaat blijkbaar over een grens en is not done.”

Dickpics

Ze concludeert verontwaardigd: “Maar dickpics, homofobe uitspraken en fake profielen die mensen scammen, kunnen dan weer wél door de beugel.” Ze krijgt nu 180 dagen de tijd om bij Instagram in beroep te gaan. Als het niet lukt om hen te overtuigen, zal haar account permanent verwijderd worden.

Poll: Ben jij een fan van Lotte?

TAGS  I  PSV  I  Lotte gaat diep  I  v24

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024