Noa Lang krijgt zijn zin niet bij PSV en wordt meteen ferm op zijn plaats gezet

Noa Lang krijgt zijn zin niet bij PSV en wordt meteen ferm op zijn plaats gezet
Maandag 10 juli 2023 - 08:00   I   door Redactie

Noa Lang wist vorig weekend zijn droomtransfer naar PSV te realiseren. Club Brugge vangt vijftien miljoen euro - inclusief bonussen - voor de Nederlander.

Lang zal binnenkort meteen in actie mogen schieten, want PSV probeert zich via de voorrondes te plaatsten voor de Champions League. Voor de blauw-zwarte supporters die de eerste matchen van Lang willen volgen, zal het toch even aanpassen zijn.

Dat niet alleen door de nieuwe ploeg van hun voormalige publiekslieveling, maar ook door zijn nieuwe rugnummer. Hij zal namelijk het nummer zeven, en niet het nummer tien op zijn rug dragen: “Eén van de eerste keren dat ik met PSV sprak, zei ik gelijk dat ik dan wel nummer tien wilde.”

“Toen zeiden ze me dat ze dat net met Xavi Simons hadden afgesproken”, verklaart Lang waarom hij gedwongen voor nummer zeven moest kiezen. “Toen zei ik: ‘Geen probleem, dan pak ik wel nummer zeven.’ Nummer zeven is ook mooi, maar anders had ik wel nummer tien gekozen, ja.”

Speciaal

Ondanks het feit dat hij liefst nummer tien wilde, is ook nummer zeven speciaal voor Lang: “Ik heb veel met het nummer zeven. Ik ben opgegroeid in de wijk Zevenkamp. Ik ben geboren op 17 juni. Mijn zoontje is op de 25ste geboren, en twee plus vijf is zeven. Ga zo maar door… ”

Poll: Hecht jij belang aan rugnummers?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSV

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024