Club Brugge-fan Rik Verheye deelt intieme foto met nieuw lief: "Crèmetjes lekken"

Club Brugge-fan Rik Verheye deelt intieme foto met nieuw lief:
Zondag 16 juli 2023 - 12:30   I   door Redactie

Rik Verheye, de 36-jarige acteur en grote fan van Club Brugge, is opnieuw verliefd, zo lijkt het. In februari gingen Rik Verheye en Ella Leyers uit elkaar, maar nu heeft de acteur een intieme foto gedeeld op Instagram met zijn nieuwe vlam.

Rik Verheye en Ella Leyers waren sinds het einde van de zomer vorig jaar een stel. Kort daarna vroeg Rik zelfs Ella ten huwelijk. Helaas was hun verloving van korte duur en kwam er in februari een einde aan hun liefdessprookje.

Maar nu lijkt Rik Verheye opnieuw geluk te hebben gevonden in de liefde. Enkele dagen geleden plaatste de acteur al een opvallende foto op zijn Instagramverhaal. Hierop was een onbekende vrouw te zien die op zijn schoot lag tijdens een boottochtje. Nu heeft de acteur opnieuw een opmerkelijke foto gedeeld op zijn Instagram Stories.

Op de foto likt Rik het gezicht van de onbekende vrouw, maar hij heeft haar gezicht onherkenbaar gemaakt door er een ijsje-emoji overheen te zetten. De twee lovebirds genieten samen van hun tijd in Rik's geliefde stad Oostende. "Crèmetjes lekken", schreef Rik toepasselijk bij de foto. Wie de vrouw precies is, blijft voorlopig een mysterie.

Poll: Wordt Club komend seizoen weer kampioen?

TAGS  I  Club Brugge  I  v24

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024