Rik Verheye over Ella Leyers na pijnlijke breuk: “Mijn vrienden zeiden het ook”

Rik Verheye over Ella Leyers na pijnlijke breuk: “Mijn vrienden zeiden het ook”
Woensdag 19 juli 2023 - 13:30   I   door Redactie

Rik Verheye, de acteur en grote Club Brugge-fan, en Ella Leyers besloten nog niet zo lang geleden om een punt achter hun relatie te zetten. Enkele maanden nadat de vonk oversloeg woonden ze al samen en waren ze verloofd, maar het liep dus toch mis.

Bij Nina verklaart Rik Verheye hoe dat komt. De breuk heeft zijn ogen geopend: “Ik mag niet meer alles inzetten op één persoon. Niks zo leuk als jezelf smijten, toch? Als ik in iets geloof, ga ik vol overgave. Maar intussen weet ik: alles met mate.”

Door zijn relatie met Ella schoof hij heel wat andere mensen achteruit: “Mijn vrienden zeiden het ook: 'We hebben je gemist.' Dat wordt eerst gecatalogeerd onder 'Ach, dat is normaal, ze zijn net samen', maar in feite moet je daar van in het begin over waken.”

“Maar natuurlijk geloof ik nog in de liefde”, geeft hij de moed niet op. “Voor zevenhonderd procent! Maar ik ga er niet naar op zoek. In een goede relatie moet je je op je gemak voelen. Jezelf zijn. En het belangrijkste: je kwetsbaar kunnen opstellen.” Inmiddels lijkt hij trouwens een nieuwe vriendin gevonden te hebben.

Poll: Ben jij een fan van Rik Verheye?

TAGS  I  Club Brugge  I  v24

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024