‘Anderlecht-fans omvergeblazen door onthulling échte transferplannen Fredberg’

‘Anderlecht-fans omvergeblazen door onthulling échte transferplannen Fredberg’
Zaterdag 22 juli 2023 - 13:00   I   door Redactie

Paars-wit is een ploeg in opbouw. Toch wist Fredberg deze zomer nog maar drie spelers te overtuigen om voor Anderlecht te kiezen: Kasper Dolberg, Louis Patris en Maxime Dupé.

La Dernière Heure meent te weten dat Fredberg voor een heuse ommezwaai heeft gezorgd in het transferbeleid van de club. Ze werden vroeger vaak vergeleken met Ajax, maar de Waalse krant meldt dat de Anderlecht-CEO zich nu meer aan ploegen als Benfica probeert te spiegelen.

“De Portugezen blijven een grootmacht maar vooral een inspiratiebron op het gebied van de rekrutering. De recente winsten van Enzo Fernandez (+75 miljoen euro) en Darwin Nunes (+45 miljoen euro) hebben Anderlecht op ideeën gebracht”, klinkt het bij La Dernière Heure.

Fredberg wil dus spelers halen die meteen mee kunnen draaien in het A-elftal én die voor woekerwinsten doorverkocht kunnen worden: “Hij droomt van een verdrievoudiging van de aankoopwaarde van spelers als Dolberg (vijf miljoen euro), Louis Patris (3,5 miljoen euro) en Anders Dreyer (4,2 miljoen euro).”

Poll: Op welke speler zal paars-wit het meeste winst maken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ajax  I  Benfica

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024