‘Sterkhouder van Club Brugge kan na vernedering bij déze topclub tekenen’

‘Sterkhouder van Club Brugge kan na vernedering bij déze topclub tekenen’
Dinsdag 25 juli 2023 - 10:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge is het zeker mogelijk dat er deze zomer nog enkele publiekslievelingen vertrekken. Hoe langer de mercato duurt, hoe minder targets er op de markt zijn.

Heel wat blauw-zwarte smaakmakers prijken dan ook de verlanglijstjes van Europese (sub)toppers. Het Portugese Benfica - dat Club afgelopen seizoen vernederde in de Champions League (het werd in totaal 7-1) - wil Skov Olsen volgens Portugese media bijvoorbeeld wegplukken.

Er moet wel aan een belangrijke voorwaarde voldaan worden: David Neres moet eerst vertrekken uit Lissabon. In Andreas Skov Olsen zien ze dus een gedroomde opvolger voor de Braziliaanse smaakmaker. Neres lijkt trouwens dicht bij een overstap naar Zenit St. Petersburg te staan.

De transfer zou dus ieder moment in een stroomversnelling kunnen raken. De Deen staat zeker niet weigerachtig tegenover een transfer en Club zal willen meewerken aan een overstap bij een goed bod. Zijn waarde wordt rond veertien miljoen euro geschat en zijn contract loopt nog tot medio 2026.

Poll: Waar zal Skov Olsen volgend seizoen spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Benfica

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024