‘Paul Onuachu kan bij déze Belgische topclub Pro League-comeback maken’

‘Paul Onuachu kan bij déze Belgische topclub Pro League-comeback maken’
Dinsdag 25 juli 2023 - 17:15   I   door Redactie

Een half jaar geleden verliet Paul Onuachu KRC Genk. De voormalige Gouden Schoen trok naar Southampton, maar beleefde nog niet veel plezier aan zijn Engels avontuur.

De Nigeriaanse spits zou na de degradatie naar The Championship mogen vertrekken en het is dan ook logisch dat er geruchten rond een comeback bij KRC Genk de ronde doen. Bij Het Laatste Nieuws nam Genk-trainer Vrancken de tijd om uitgebreid met Marc Degryse te praten.

Vrancken kreeg de vraag voorgeschoteld of het financieel haalbaar is om Onuachu terug te halen. Vrancken zijn antwoord is duidelijk: “Dat hangt van hem af, hé.” Mits een financiële inspanning van de spits zelf is er dus wel iets mogelijk. “Hij is voor zo'n 18 miljoen euro verkocht, geloof ik… ”

“In die categorie willen we niet gaan handelen… ”, bevestigt Vrancken dat ook Southampton heel wat water bij de wijn zal mogen doen. “Bonsu Baah (5,2 miljoen, red.) was ook een stevige investering, maar dat is zowat onze grens”, concludeert hij. “Antwerp en Club kunnen naar het dubbele daarvan gaan!”

Poll: Waar zal Onuachu volgend seizoen spelen?

TAGS  I  KRC Genk  I  Southampton

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024