Ronaldo bezorgt Bayern München grote problemen in Champions League

Woensdag 12 april 2017 - 22:34   I   door Redactie

Real Madrid staat al met één been in de halve finales van de Champions League. De Koninklijke won met 1-2 bij Bayern München.

Arturo Vidal bracht Bayern na een hoekschop in de eerste helft op voorsprong. Later miste hij vanop de stip de kans om er 2-0 van te maken. Aan de overzijde kopte Karim Benzema op de lat.

Die gemiste strafschop van Vidal brak Bayern nog wel heel zuur op. Al vroeg in de tweede helft scoorde Cristiano Ronaldo de gelijkmaker. De Portugees nam de bal in één tijd op de slof, Neuer was geklopt. Na een uur werd Bayern tot tien herleid na de tweede gele kaart voor Javi Martinez.

Tot overmaat van ramp scoorde Ronaldo in het slotkwartier nog keer. Ditmaal werkte hij het leer door de benen van doelman Manuel Neuer. Voordien had de Duitse doelman Bayern al enkele keren rechtgehouden. Later miste Marcelo nog de kans op de 1-3.

In de andere wedstrijd won Atlético Madrid nipt van Leicester City met 1-0. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Antoine Griezmann, vanaf de stip.