"hij schaamt zich voor het voetbal van Anderlecht en laat zich daarom niet zien in de aanloop naar Man United"

Donderdag 13 april 2017 - 08:15   I   door Redactie

Hugo Camps is geen fan van het voetbal van Anderlecht. De columnist vraagt zich ook af waar Roger Vanden Stock zich bevindt. Vanavond speelt paars-wit tegen Manchester United.

"Het voetbal van United is niet om aan te zien. Dat van Anderlecht is dementerend. De Brusselaars hebben dit seizoen niet één wedstrijd gespeeld waar je bij achterover viel", aldus Camps. "Het was voetbal met het gezicht van René Weiler: bleek, doods, averechts. Voor Herman Van Holsbeeck toch goed genoeg om in heldengedichten te spreken."

"Zijn geloofwaardigheid lijdt helaas aan de afwezigheid van Roger Vanden Stock in de zelfjubel. Waar zit-ie toch, meneer Roger? Hij heeft Anderlecht jaren door dalen van ellende geleid en nu het even kermis is, zien we hem niet. Der dagen zat kan het niet zijn, want hij golft nog steeds met passie en precisie. Meneer Roger is beslist geen oude man."

"Ik denk dat hij zich schaamt. Voor het krasselen en zwoegen van zijn jongens, voor hun lamentabel spel van gehakt stro, voor het ouvriérisme in de ploeg. Niets vloeit nog. Nee, bij United ook niet, maar zij hebben nog wel een coach als perpetuum mobile."

TAGS  I  anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024