KV Mechelen draait Union genadeloos door gehaktmolen na 2 afgekeurde goals

Zaterdag 19 augustus 2023 - 22:43   I   door Redactie

Unoin was naast AA Gent de enige ploeg die voor aanvang van speeldag vier nog een perfect rapport kon voorleggen. KV Mechelen bengelde dan weer onderin met één op negen.

KV Mechelen-Union 4-0

Maar het verschil aan punten was lang niet zo duidelijk op het veld als in de tabellen. KV Mechelen kwam na een aangename eerste helft op voorsprong na een snoeiharde uithaal van Mrabti. 1-0 was de ruststand, maar het had ook zomaar 3-0 kunnen staan.

KV Mechelen-aanwinst Lauberbach zag in het slot van de eerste helft namelijk twee doelpunten afgekeurd worden wegens buitenspel. In de laatste twintig minuten deden Hairemans, Belghali - ook een zomeraanwinst - en Bates de boeken weliswaar helemaal toe: 4-0.

KV Mechelen boekt Achter de Kazerne dus zijn eerste competitieoverwinning van het seizoen (en wat voor één). Union lijdt dan weer zijn eerste nederlaag. De Brusselaars tellen nu negen op twaalf, KV Mechelen vier op twaalf.

Doelpuntenmaker:

38’ Mrabti 1-0, 78' Hairemans 2-0, 88' Belghali 3-0, 90+5' Bates 4-0

Poll: Zal KV Mechelen play-off 1 halen?