Emma Heesters en Niels Destadsbader pakken nu samen uit met groot nieuws

Emma Heesters en Niels Destadsbader pakken nu samen uit met groot nieuws
Maandag 21 augustus 2023 - 17:00   I   door Redactie

Emma Heesters is inmiddels al een aantal maanden uiteen met ex-Anderlecht-speler Wesley Hoedt. De blondine haar populariteit heeft daar weliswaar niet onder geleden.

Emma is - zeker in Nederland - een zéér bekende zangeres. Ook in België heeft ze een grote aanhang en die zal ze komend weekend plezieren. Ze opent aanstaande zaterdag namelijk het festival 'BuikRock' in Deerlijk, in de buurt van Kortrijk.

“Op zaterdag beginnen we er kort na de middag al aan, met de veelbelovende Emma Heesters”, klinkt het bij organisator Wim Buyck bij Het Laatste Nieuws. Maar er prijken nog een pak topartiesten op de line-up. Niels Destadsbader zal zaterdag de festivaldag afsluiten.

En dat doet hij niet alleen, want er staat een heus ‘Niels & Friends’-concert op het programma: “Een set om duimen en vingers van af te likken. Niels en vier andere straffe artiesten zijn druk aan het repeteren om van dat eenmalige optreden iets onvergetelijks te maken.” Wie er graag nog bij wil zijn heeft geluk, want er zijn naar verluidt nog een aantal tickets beschikbaar.

Poll: Wie vind jij de beste muzikant?

TAGS  I  Anderlecht  I  Extra Time  I  v24

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024