Herman Van Holsbeeck spreekt erg verontrustende taal: "Een faillissement voor Anderlecht"

Herman Van Holsbeeck spreekt erg verontrustende taal:
Donderdag 13 april 2017 - 14:45   I   door Redactie

Anderlecht besloot om uit het project van het Eurostadion te stappen. Paars-wit zal daar nooit gaan spelen.

"In het huidige Eurostadionproject stappen is de beste manier om de waarde van de club te laten zákken. Een faillissement is dan een reëel risico. Jo Van Biesbroeck (bestuurslid bij Anderlecht, red.) helpt ons met zijn rijke ervaring", aldus manager Heramn Van Holsbeeck.

"In onze raad van bestuur zitten mensen die al decennialang supporter zijn van Anderlecht en een hart voor de club hebben. Die denken niet op korte termijn. Het belangrijkste is dat de club in de juiste handen blijft. Die wens hebben de families Van Damme en Vanden Stock al uitgesproken."

Vanden Stock weigerde in december een bod op zijn aandelen. Het heeft nog wat tijd nodig vooraleer hij de macht afstaat. "Anderlecht is als een tanker: het duurt wat langer om die van richting te doen veranderen. Maar ook Roger is ervan overtuigd dat de club verder moet moderniseren. Als we weer meer financiële mogelijkheden hebben, moeten we nog een stap kunnen zetten. Over vijf jaar zal het internationale voetbal er heel anders uitzien. Aan de absolute top kunnen we nooit meer tippen, maar in de subtop moet Anderlecht bovenaan staan."

TAGS  I  anderlecht

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024