Hoefkens krijgt nieuws over ontslag: “Ideale moment om van trainer te wisselen”

Hoefkens krijgt nieuws over ontslag: “Ideale moment om van trainer te wisselen”
Maandag 28 augustus 2023 - 18:00   I   door Redactie

Carl Hoefkens is een half jaar na zijn ontslag bij Club Brugge aan de slag gegaan bij Standard. Daar heeft de trainer zijn start volledig gemist.

De Luikenaars tellen momenteel twee op vijftien en dat is toch ver onder de verwachtingen. Dat is natuurlijk niet allemaal Hoefkens zijn schuld, maar toch lijkt iedereen zich stilaan voor te bereiden op het ontslag van de trainer.

Bij Sporza had Peter Vandenbempt het onder meer over Standard: “Voor ploegen als Westerlo, Standard, Kortrijk en OHL is de toestand eigenlijk al heel ernstig. We gaan de komende maanden in onze competitie stress zien zoals nooit tevoren… ”

“Plaats 12 is de hemel, plaats 13 - wellicht niet toevallig - de hel”, gaat hij verder. “Als je in een negatieve spiraal zit en voor een maandenlange achtervolging staat, dan weten we allemaal wat eraan komt... En dat weten de trainers van die ploegen ook.”

Interlandbreak

“Een interlandbreak als na volgend weekend is altijd - cynisch gezegd - een ideaal moment om van trainer te wisselen, hoe onrechtvaardig dat in heel veel gevallen ook is”, sluit hij af. Hoefkens weet dus wat hem te doen staat: komend weekend de drie punten pakken tegen RWDM.

Poll: Welke trainer zal er als eerste aan de kant geschoven worden?

TAGS  I  OHL  I  Westerlo  I  Standard  I  Kortijk  I  Sporza

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024