Transfermarkt LIVE: Nainggolan naar Belgische club, sterkhouder weg bij Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Nainggolan naar Belgische club, sterkhouder weg bij Anderlecht?
Donderdag 31 augustus 2023 - 19:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Johan Bakayoko heeft besloten om bij PSV te blijven. De Rode Duivel gaat dus niet in op de aanbiedingen uit de Premier League of het aanbod van PSG.

*Olivier Deman verlaat Cercle Brugge en verkast naar Werder Bremen. Hij past dus voor een verhuis naar Antwerp, dat ook belangstelling had.

*Radja Nainggolan heeft nog steeds geen nieuwe club gevonden. De middenvelder geeft echter aan niet te willen stoppen met voetballen. Een terugkeer naar een Belgische club lijkt weinig waarschijnlijk.

*Mike Trésor leek op weg naar Burnley, maar de smaakmaker van Racing Genk twijfelt zefl aan die overgang. Coach Vincent Kompany probeert de Rode Duivel nu te overtuigen.

*AA Gent wil Hugo Cuypers in deze transferperiode niet meer laten gaan. Gift Orban mag weg, maar enkel als er minimaal 30 miljoen euro op tafel wordt gelegd.

*Anderlecht moet vrezen voor een vertrek van Zeno Debast. PSV wil met de verdiende Champions League-miljoenen absoluut nog een nieuwe verdediger halen. RSCA wil 15 miljoen euro voor Debast. Ook Eintracht Frankfurt drukt door.

*Kylian Mbappé zou toch nog naar Real Madrid verhuizen in deze transferperiode. Het zou nu echt een kwestie van uren zijn.

Poll: Zou jij Nainggolan nog graag één keer in de JPL zien voetballen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk  I  AA Gent

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024