Transfermarkt LIVE: Nusa weg bij Club Brugge, vertrekt sterkhouder bij AA Gent?

Transfermarkt LIVE: Nusa weg bij Club Brugge, vertrekt sterkhouder bij AA Gent?
Zaterdag 02 september 2023 - 12:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Een vertrek van Gift Orban bij AA Gent is nog niet helemaal van de baan. Vanuit Saudi-Arabië kan er nog een astronomisch bod komen. Gent wil 30 miljoen euro voor de spits.

*Genk probeert voor maandag de transfer van Paul Onuachu rond te krijgen. Tot dan kan Genk spelers inschrijven voor Europa. Southampton blijft echter moeilijk doen over de terugkeer van de 29-jarige spits. Het blijft dus nagelbijten voor de Genkse fans.

*Eden Hazard werd door een Spaanse journalist gelinkt aan Antwerp. Dat gerucht werd bij de Great Old meteen naar de prullenmand verwezen.

*Antonio Nusa zou komend seizoen vertrekken voor zeker 40 miljoen euro. Zo veel hebben Premier League-clubs over voor het goudhaantje van blauw-zwart.

Poll: Voorspel jij Nusa ook een grote toekomst?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk  I  AA Gent

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024