Vormer doet plots onthulling over shocktransfer naar Anderlecht: "Héél belangrijk!"

Vormer doet plots onthulling over shocktransfer naar Anderlecht:
Zaterdag 02 september 2023 - 19:00   I   door Redactie

Ruud Vormer probeert dit seizoen opnieuw te promoveren met Zulte Waregem. Na zijn sleutelbeenbreuk van vorig seizoen is hij nu weer één van de absolute sterkhouders op het middenveld.

Hij tekende aan het begin van de zomer een overeenkomst tot medio 2025. Eerder deze week was hij te gast bij de podcast MIDMID. Daar had hij het onder meer over een andere speler die Club Brugge deze zomer definitief verlaten heeft. Mats Rits zorgde voor een enorme shock door voor Anderlecht te kiezen.

“Ik zou die overstap zelf nooit maken… Maar voor Mats was het anders, hij heeft een andere geschiedenis dan ik bij Club. Hij is heel belangrijk geweest voor blauw-zwart, maar is bijvoorbeeld nooit kapitein geweest”, verklaart de Nederlander. “Hij had zijn rol bij ons, was een topspeler, maar is géén boegbeeld van de club.”

“We hebben trouwens wel gebeld. Ik heb vaak contact met Matsie”, onthult hij plots. “Ik heb ook gewoon tegen hem gezegd dat hij moet doen wat híj wil, ik ga me daar niet mee bemoeien: 'Als je naar Anderlecht wil, ga dan naar Anderlecht!' En zo is hij dan ook wel. Ik ben er zeker van dat hij héél belangrijk gaat zijn bij Anderlecht!”

Poll: Ben jij het eens met Ruud Vormer?

TAGS  I  Zulte Waregem  I  Club Brugge  I  Anderlecht

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024