Marc Degryse heeft heel slecht nieuws voor Anderlecht

Marc Degryse heeft heel slecht nieuws voor Anderlecht
Vrijdag 14 april 2017 - 07:30   I   door Redactie

Marc Degryse gelooft niet in een stunt van Anderlecht op Old Trafford. Manchester United is volgens de analist te sterk voor dit paars-wit.

"In de eerste tien minuten kon Anderlecht nog aanklampen op enthousiasme, nadien werd het overwicht van Man United héél groot. Het was zelfs zo frappant dat je het gevoel kreeg dat het stilaan een kat- en muisspel werd", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws.

"In iédere sprint en in iéder duel was het verschil in power en fysieke kracht te merken - Kara was eigenlijk de enige die zich op dat gebied staande kon houden. Ook met de snelheid van uitvoering had Anderlecht het bij momenten moeilijk."

"In het absolute slot strafte Anderlecht evenwel de apathische houding van Manchester United af. Dendoncker leverde een fantastische inspanning en knikte de gelijkmaker heerlijk binnen - dat soort acties zouden ze in de Premier League wel kunnen waarderen. De goal zorgt voor een sprankeltje hoop op Old Trafford, maar ook niet meer dan dat. Want als United echt doordrukt, blijft het verschil groot. Te groot."

TAGS  I  anderlecht  I   degryse

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024