Transfermarkt LIVE: Standard slaat keihard toe, 2 toptransfers bij Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Standard slaat keihard toe, 2 toptransfers bij Anderlecht?
Maandag 04 september 2023 - 19:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Amadou Diawara mag in de slotfase van de transfermarkt nog vertrekken bij Anderlecht.

*Goed nieuws voor Standard. Moussa Djenepo krijgt keert terug naar de Rouches. Standard betaalt 3 miljoen euro aan Southampton voor zijn komst. Er zouden overigens nog vier versterkingen op komst zijn.

*Anderlecht wil nog een dubbelslag slaan op de valreep. Zo is de transfervrije Kasper Schmeichel op weg naar RSCA en paars-wit onderhandelt ook over de komst van Thorgan Hazard, die bij Borussia Dortmund overbodig is.

*Zowel Antwerp als Club Brugge willen nog een verdediger aantrekken. Club is onderhandeling met Crystal Palace over de komst van Chris Richards, die er op een zijspoor beland is.

*Racing Genk vindt vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog twee versterkingen. Het gaat om spits Andi Zeqiri, die overkomt van Brighton. Voorts versterkt Genk zich met Zakaria El Ouahdi van RWDM.

*Bij Anderlecht moet Benito Raman vertrekken. Vraag is of de 28-jarige spits nog een nieuwe club zal vinden.

Poll: Is Djenepo een meerwaarde voor dit Standard?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk  I  AA Gent

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024