Transfermarkt LIVE: 'Grote naam weg bij Club, krankzinnig bod bij Liverpool'

Transfermarkt LIVE: 'Grote naam weg bij Club, krankzinnig bod bij Liverpool'
Dinsdag 05 september 2023 - 19:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Kamal Sowah lijkt op weg naar Standard. De aanvaller mag vertrekken bij Club Brugge en de onderhandelingen met Standard gaan de goede richting uit.

*Al-Ittihad heeft een bod van 250 miljoen euro uitgebracht op Mo Salah. De kans wordt zo weer een stuk groter dat de Egyptenaar nog vertrekt. De transfermarkt in Saudi-Arabië is nog open.

*Kylian Mbappé zou komende zomer mogelijk Liverpool verkiezen boven Real Madrid. De Franse aanvaller is dan transfervrij.

*Anderlecht wil naast Thorgan Hazard ook nog Jannik Vestergaard aantrekken. Hij is echter een vaste waarde bij de Engelse tweedeklasser Leicester City. Het wordt dus niet makkelijk om de verdediger in te lijven.

*Antwerp heeft zich op de valreep nog versterkt met Owen Wijndal. De linksvoetige verdediger wordt gehuurd van Ajax.

*Het riante loon van Thorgan Hazard kan een overgang naar Anderlecht mogelijk in de weg staan. Paars-wit wil financieel alvast geen gekke dingen doen om de Rode Duivel te halen.

*Club Brugge haalt deze zomer geen nieuwe verdediger. Blauw-zwart sluit die optie echter niet uit tijdens de winterstop.

*Naast Benito Raman - die op weg is naar Kortrijk of STVV - mag ook Amadou Diawara uitkijken naar een andere club bij Anderlecht.

Poll: Vind jij dat Club versterkt uit de transferperiode gekomen is?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk  I  AA Gent

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024