Transfermarkt LIVE: Van de Beek naar Antwerp, Hazard naar Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Van de Beek naar Antwerp, Hazard naar Anderlecht?
Woensdag 06 september 2023 - 12:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Anderlecht zet vol in op Thorgan Hazard. Zelf wil de flankaanvaller ook graag naar paars-wit verhuizen. Afwachten of dit tot een akkoord zal leiden. De clubs en speler hebben nog tijd tot middernacht.

*Antwerp wil nog uitpakken met een straffe stunt. Donny van de Beek wil weg bij Manchester United en wordt gelinkt aan de Great Old. Marc Overmars kent Van de Beek nog van zijn periode bij Ajax.

*Benito Raman verhuist allicht naar Sint-Truiden. STVV moet wel nog een akkoord zien te vinden met Anderlecht. Raman mag weg bij paars-wit.

*Antwerp neemt allicht ook nog afscheid van Michael Frey. De aanvaller zit op een zijspoor op de Bosuil. Mogelijk trekt hij naar Turkije of Griekenland, waar de transfermarkt ook langer open is.

Poll: Hoop jij op de komst van Van de Beek bij Antwerp?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk  I  AA Gent

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024