Transfermarkt LIVE: Anderlecht pakt verschroeiend uit, ook Antwerp nog actief

Transfermarkt LIVE: Anderlecht pakt verschroeiend uit, ook Antwerp nog actief
Woensdag 06 september 2023 - 20:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Cercle Brugge huurt Romaric Etonde het komende seizoen van AS Monaco. Eerder speelde hij bij PSG.

*Antwerp verzekerde zich op de valreep nog van de diensten van van Mahamadou Doumbia van de JMG Academy Bamako. Hij tekende een contract voor vier seizoenen.

*Anderlecht versterkt zich op de valreep nog met Thorgan Hazard. De flankaanvaller tekent voor vier seizoenen. Hij komt over van Borussia Dortmund.

*Antwerp wil nog uitpakken met een straffe stunt. Donny van de Beek wil weg bij Manchester United en wordt gelinkt aan de Great Old. Marc Overmars kent Van de Beek nog van zijn periode bij Ajax.

*Benito Raman verhuist allicht naar Sint-Truiden. STVV moet wel nog een akkoord zien te vinden met Anderlecht. Raman mag weg bij paars-wit.

*Antwerp neemt allicht ook nog afscheid van Michael Frey. De aanvaller zit op een zijspoor op de Bosuil. Mogelijk trekt hij naar Turkije of Griekenland, waar de transfermarkt ook langer open is.

Poll: Ben jij verrast door de komst van Hazard naar Anderlecht?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk  I  AA Gent

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024