Messi ziet publiekslieveling Antwerp impressioneren: “Toekomstige ster!” (VIDEO)

Messi ziet publiekslieveling Antwerp impressioneren: “Toekomstige ster!” (VIDEO)
Zaterdag 09 september 2023 - 14:00   I   door Redactie

Antwerp heeft de vruchten geplukt van ‘den Dubbel’. Met de transfers van Gaston Avilla en Willian Pacho wist Marc Overmars in totaal maar liefst dertien miljoen euro winst te maken.

Die laatste - centrale verdediger Willian Pacho - stond donderdagavond met Ecuador aan de aftrap van de WK kwalificatiematch op bezoek bij het Argentinië van Lionel Messi. De Inter Miami-speler besliste de match door in de 78ste minuut het enige doelpunt te scoren. 

Maar vooral Pacho wist heel wat Zuid-Amerikaanse harten te veroveren door een dijk van een match te spelen. Hij werd dan ook door heel wat (nieuwe) supporters bejubeld. “Hij is een toekomstige ster” en “Hij was formidabel in élk opzicht”, klonk het onder meer op X. Hieronder kan je de hoogtepunten van zijn match bekijken. 

Ook bij Eintracht Frankfurt - de club die negen miljoen euro voor hem neertelde bij Antwerp - is Pacho trouwens meteen een vaste waarde. De 21-jarige verdediger miste vooralsnog geen minuut in de Bundesliga. Frankfurt verloor dit seizoen nog niet in de competitie en staat tiende met vijf op negen.

Poll: Zal Willian Pacho ooit één van de tien beste verdedigers ter wereld worden?

TAGS  I  Antwerp  I  Eintracht Frankfurt  I  Inter Miami  I  Argentinië  I  Ecuador

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024