Na forse kritiek komt VRT met opvallend nieuws over 'Extra Time'

Na forse kritiek komt VRT met opvallend nieuws over 'Extra Time'
Vrijdag 22 september 2023 - 14:00   I   door Redactie

De vernieuwde versie van de voetbaltalkshow 'Extra Time' op VRT Canvas heeft veel kritiek gekregen van teleurgestelde voetbalfans. Het programma, dat recentelijk een make-over heeft ondergaan, wordt bekritiseerd vanwege herhaalde discussies over dezelfde teams.

Kijkers klagen dat de vernieuwde versie minder aantrekkelijk is en verlangen zelfs naar de terugkeer van voormalige presentator Frank Raes. Een ander punt van kritiek is dat Filip Joos, de nieuwe presentator, vaak door zijn gasten heen praat, waardoor het moeilijk is om te volgen.

De vernieuwing van 'Extra Time' omvatte ook een verandering van locatie, waarbij het programma verhuisde naar verschillende kantines in Vlaanderen. Deze beslissing werd echter bekritiseerd omdat de kantines binnen een straal van 50 km van de VRT-studio's in Brussel moesten liggen om logistieke redenen.

Nu kondigt VRT Canvas aan dat fans de mogelijkheid hebben om opnames van 'Extra Time' bij te wonen. Er zijn al vijf opnames gepland op verschillende locaties in oktober, waarbij supporters de kans krijgen om het programma live bij te wonen: Maandag 25 september (KFC Kruibeke)maandag 2 oktober (Crossing Vissenaken)M-maandag 9 oktober (KVC Borsbeke)maandag 23 oktober (KSK Grembergen) en maandag 30 oktober (Fenixx Beighum).

TAGS  I  Extra Time  I  Filip Joos

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024