Anderlecht lost ontzettend verrassend nieuws over trainer Brian Riemer

Anderlecht lost ontzettend verrassend nieuws over trainer Brian Riemer
Vrijdag 22 september 2023 - 18:50   I   door Redactie

Anderlecht meldt vrijdagavond dat Brian Riemer zijn contract verlengd heeft tot 2026. Dat nieuws komt als een echte verrassing.

Riemer ligt immers behoorlijk onder vuur bij de achterban van paars-wit. Hij staat dan ook onder druk, maar het bestuur spreekt op deze manier zijn absolute vertrouwen uit in de Deense trainer. Deze contractverlenging bewijst dat Anderlecht het op lange termijn ziet met Riemer.

“We zijn als club een project aan het uitbouwen waarin stabiliteit en continuïteit belangrijk zijn", aldus Sports CEO Jesper Fredberg. "We weten waar we met Brian naartoe willen en dan is het ook belangrijk om klaarheid te scheppen over de nabije toekomst. We appreciëren Brian zijn harde werk en zijn engagement voor deze club en we willen samen verder bouwen om dit team en deze club terug te brengen waar het hoort.” 

“Ik ben blij met het vertrouwen van de club", aldus Riemer. "We staan nog maar aan het begin van een traject waarbij we het team stap voor stap zullen verbeteren en we hebben een duidelijke visie van waar we naar toe willen. Ik kan niet wachten om de volgende stappen te zetten met dit team en deze club.” 

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024