Club-icoon Ruud Vormer is eerlijk en laat weten dat hij het moeilijk heeft

Club-icoon Ruud Vormer is eerlijk en laat weten dat hij het moeilijk heeft
Zondag 24 september 2023 - 18:00   I   door Redactie

Ruud Vormer maakte vorig seizoen de overstap van Club Brugge naar Zulte Waregem. De Nederlander beleefde weliswaar nog niet veel plezier aan zijn transfer.

Vormer brak vorig seizoen zijn sleutelbeen en Zulte degradeerde, maar ook dit seizoen loopt het niet van een leien dakje voor de Nederlandse middenvelder. Vorig weekend werd hij tegen Jong Genk aan de rust vervangen, waarna de ploeg wist te winnen.

Vormer mocht de week nadien wel nog in de basis starten én wist een assists af te leveren. Toch had Vormer het moeilijk met het feit dat hij tegen Jong Genk zo vroeg gewisseld werd: “Eerlijk? Ja, ik heb daar toch wel even mee gezeten.”

“Nee, geen slapeloze nachten, maar het spookt toch door je hoofd. Naar Waregem, naar 1B en óók weer in vraag gesteld. Dat merkte ik vorige week ook op training”, verklaart Vormer bij Het Nieuwsblad. “De trainer heeft wat willen prikkelen...”

Basisplaats

“Dat deed hij door een beetje te wisselen. Bij het uitdelen van de hesjes merkte ik dat ik in de balans lag met Chris Brüls. De ene keer in de basis, dan weer niet”, aldus de Nederlander. “Maar dat is voetbal, dat hoort erbij, ook als je mijn leeftijd hebt.”

TAGS  I  Zulte Waregem  I  Club Brugge

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024

zondag 9 juni 2024

zaterdag 8 juni 2024