Kompany dinsdag mogelijk pijnlijk naar exit bij Burnley: “En dan naar déze verrassende club"

Kompany dinsdag mogelijk pijnlijk naar exit bij Burnley: “En dan naar déze verrassende club
Zondag 01 oktober 2023 - 14:00   I   door Redactie

Vorig seizoen werd er amper een slecht woord over Vincent Kompany geschreven. De voormalige Anderlecht-trainer promoveerde met Burnley naar de Premier League, maar daar loopt het niet van een leien dakje.

Zaterdag verloren ze nog met 2-0 van Newcastle, waardoor de Clarets momenteel gedeeld laatste staan met één op achttien. Volgende week spelen ze tegen Luton - dat zeventiende staat met vier punten - en voor Kompany lijkt het ‘do or die’.

Mocht Burnley dinsdag niet winnen, dan zou het zomaar de laatste match van Kompany bij de Engelsen kunnen zijn. Zeker de fans beginnen stilaan genoeg te krijgen van de visie van Kompany, die nog steeds hetzelfde voetbal als in de Championship op de mat probeert te brengen.

Via X - het nieuwe Twitter - sparen heel wat fans de Belgische trainer niet: “Het wordt tijd dat Kompany aan de kant geschoven wordt!”, “Kompany moet zich beginnen aanpassen aan de Premier League!” en “Als we Luton niet verslaan, moet hij écht weg!”

Chelsea

Het moet niet gezegd worden dat een ontslag toch best pijnlijk zou zijn, zeker na vorig seizoen... Toch zijn er ook enkele Burnley-fans die - als hij ontslagen wordt- niet denken dat hij lang zonder job zal zitten: "Het zou me écht niet verbazen mocht Kompany de volgende Chelsea-trainer worden!"

Poll: Zal Kompany bij Nieuwjaar nog steeds T1 zijn van Burnley?

TAGS  I  Burnley  I  Anderlecht

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024