'Inter Miami neemt beslissing over terugkeer van Lionel Messi naar Barcelona'

'Inter Miami neemt beslissing over terugkeer van Lionel Messi naar Barcelona'
Woensdag 11 oktober 2023 - 06:42   I   door Redactie

Het voetbalseizoen van Inter Miami in de Verenigde Staten is voorbij, en helaas hebben ze de play-offs niet gehaald. Dit betekent dat Inter Miami en Lionel Messi vier maanden zonder competitievoetbal zullen zijn.

Nu rijzen er geruchten over een mogelijke uitleenbeurt van Messi, zowel vanuit Saudi-Arabië als vanuit zijn voormalige club, FC Barcelona. Volgens berichten in Sport lijkt Inter Miami geen bezwaar te maken tegen een tijdelijke terugkeer van Messi naar Barcelona in de winter. Laten we eens kijken naar de details van deze opvallende ontwikkeling.

Terugkeer naar Barcelona?

Messi bracht een groot deel van zijn carrière door bij FC Barcelona voordat hij in de zomer van 2021 overstapte naar Paris Saint-Germain. Ondanks zijn vertrek lijkt Barcelona nu de mogelijkheid te onderzoeken om Messi op huurbasis terug te halen, wat een opwindend vooruitzicht is voor de fans van de Catalaanse club.

Standpunt Inter Miami

Inter Miami, de Amerikaanse club waar Messi momenteel speelt, lijkt begripvol te zijn voor de situatie. Ze lijken geen bezwaar te maken tegen het uitlenen van Messi aan Barcelona voor de winter, waardoor de Argentijnse superster wat extra speeltijd kan krijgen tijdens de winterstop in de MLS.

Andere geïnteresseerde clubs

Naast Barcelona zijn er ook geruchten dat clubs in Saudi-Arabië interesse hebben getoond om Messi op huurbasis aan te trekken. Dit wijst nog steeds op de wereldwijde aantrekkingskracht en de enorme populariteit van de Argentijnse international.

Poll: Hoop jij dat Messi terugkeert naar Barcelona?

TAGS  I  Barcelona  I  Inter Miami  I  Lionel Messi

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024