Thorgan Hazard heeft leuk nieuws over broer Eden: "Dan komt hij naar Anderlecht"

Thorgan Hazard heeft leuk nieuws over broer Eden:
Woensdag 11 oktober 2023 - 14:00   I   door Redactie

Eden Hazard heeft dinsdag dan toch officieel bekendgemaakt dat hij stopt met voetballen. Op amper 32-jarige leeftijd hangt Hazard de schoenen definitief aan de haak.

Er werd de voorbije maanden - na zijn vertrek bij Real Madrid - al druk gespeculeerd over een mogelijk einde van zijn carrière. Er waren nog wel clubs geïnteresseerd, zelfs vanuit België, maar tot een akkoord kwam het met geen enkel team. Bovendien voelt Hazard zich goed in Madrid, waar hij met zijn gezin allicht zal blijven wonen. Een vertrek uit Madrid was dus lastig voor de voormalige Rode Duivel.

Hazard heeft een eigen vermogen van ruim 100 miljoen euro opgebouwd. Echt zorgen hoeft de ex-speler van Chelsea en Real zich niet te maken. Hij probeert nu te genieten van het leven en kan ook de carrière van zijn broers nog volgen. Zo speelt Kylian bij RWDM en Thorgan bij Anderlecht. Aan Thorgan heeft Eden alvast beloofd eens langs te komen.

Anderlecht

Thorgan verwacht dat Eden zelfs geregeld naar Anderlecht zal afzakken. "Ik denk dat hij daar tijdens de schoolvakanties wel tijd voor zal hebben. Ik vind het gewoon jammer dat hij nooit naar Dortmund is kunnen komen, die sfeer zou hij geweldig hebben gevonden. Maar ik hoop dat hij ook kan genieten van die in het Lotto Park", aldus Thorgan.

Poll: Hoop jij Eden vaak te zien bij Anderlecht?

TAGS  I  Thorgan Hazard  I  Eden Hazard  I  Anderlecht

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024

woensdag 10 april 2024

dinsdag 9 april 2024

maandag 8 april 2024