Antwerp-voorzitter Paul Gheysens "bereid om Club Brugge te helpen"

Antwerp-voorzitter Paul Gheysens
Donderdag 12 oktober 2023 - 16:00   I   door Redactie

Club Brugge onderzocht nog niet zo lang geleden een locatie langs de Blankenbergse Steenweg voor de bouw van hun nieuwe stadion. Hoewel de plannen aanvankelijk veelbelovend leken, hebben ze te maken gekregen met tegenstand.

Groen vzw, een groene organisatie, pleit voor het behoud van groen in het gebied en heeft klachten ingediend. Daarnaast heeft Paul Gheysens, eigenaar van Ghelamco, bezwaar aangetekend. Gheysens bezit een boerderij in de buurt van de beoogde locatie van het nieuwe stadion, weet Het Nieuwsblad.

Er is enige speculatie geweest dat Gheysens zijn bezwaar indiende om Bart Verhaeghe, de voorzitter van Club Brugge, tegen te werken. Echter, Gheysens beweerde in mei dat zijn interesse lag in de ontwikkeling van een energieproject met grondwarmte in het gebied.

Uiteindelijk trok Gheysens zich terug en toonde hij zich "constructief om Club te helpen", zo klonk het. Het blijft een uitdaging voor Club Brugge om de juiste locatie te vinden voor hun nieuwe stadion te midden van deze tegenstrijdige belangen.

Poll: Denk jij dat dit oprecht is/was van Gheysens?

TAGS  I  Club Brugge  I  Paul Gheysens  I  Antwerp

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024