Erik Van Looy: "Dan stop ik met 'De Slimste Mens'

Erik Van Looy:
Maandag 16 oktober 2023 - 18:30   I   door Redactie

Erik Van Looy, een van de bekendste fans van Antwerp FC, is klaar voor een nieuw seizoen van 'De Slimste Mens', het 21ste al. Dat begint vanavond op Play 4.

Als het aan Erik ligt, zal hij dat programma ook nog lang presenteren. "Hoe lang ik het nog wil doen? Nog zeker een jaar of tien. Ik heb ooit gezegd: Ik doe het tot op dezelfde leeftijd als Philip Freriks presentator van de Nederlandse versie van 'De slimste mens ter wereld', red .) het gedaan heeft . Hij is nu 79 en heeft aangekondigd dat hij het nog één keer doet. Tot zijn tachtig dus. Ik hoop dat ik diezelfde kans krijg.”

'De Slimste Mens' begint al aan zijn 21ste seizoen en het blijft populair. “Ik denk dat het voor een stuk te maken heeft met dat mensen gehecht zijn aan gewoontes. De slimste mens is zo'n gewoonte, en ik hoor daar kennelijk bij. Toen het promofilmpje online kwam waarin ik mijn eigen dood veinsde door me te verslikken in een radijs, kwam daar veel reactie op. Mensen zagen me niet graag vervangen. Dat is een opsteker", zegt Erik.

Vanuit de voetbalwereld doen Antwerp-verdediger Toby Alderweireld en analist Gert Verheyen mee. Ook Annelien Coorevits, de ex van Olivier Deschacht, zal deelnemen.

TAGS  I  Erik Van Looy

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024