Shock rond Karim Benzema: “Franse spits heeft banden met terreurorganisatie”

Shock rond Karim Benzema: “Franse spits heeft banden met terreurorganisatie”
Woensdag 18 oktober 2023 - 10:00   I   door Redactie

Over de terreuraanslag in Brussel is er al heel wat inkt gevloeid, maar ook andere delen van de wereld worden geteisterd door gewelddadige conflicten.

Denk bijvoorbeeld maar aan de oorlog tussen Israël en Hamas. Karim Benzema liet een aantal dagen geleden via X weten dat hij zijn medeleven wilde betuigen aan de het Palestijnse volg: “Al onze gebeden voor de inwoners van Gaza…

“Die opnieuw het slachtoffer zijn van deze onrechtvaardige bombardementen, waarbij geen vrouwen of kinderen worden gespaard”, klonk het bij de Ballon D’Or. Hij veroordeelde Hamas dus niet, wat hem heel wat kritiek oplevert.

Zo liet Gérald Darmanin - de minister van Binnenlandse Zaken - zich wel zéér opvallend uit over de Franse spits: “Zoals we allemaal weten, heeft mijnheer Karim Benzema beruchte banden met de Moslimbroederschap.”

Radicaal

De ‘Moslimbroederschap’ is een Islamitische beweging die door velen als radicaal gezien wordt. Onder meer in Frankrijk worden ze officieel gezien als terreurorganisatie. Zware aantijgingen dus. Benzema reageerde trouwens nog niet.

Poll: Geloof jij dat Benzema banden heeft met een terreurorganisatie?

TAGS  I  Al-Ittihad  I  Frankrijk  I  Real Madrid

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024