'Mogelijk verrassend vertrek van Charles De Ketelaere bij Atalanta'

'Mogelijk verrassend vertrek van Charles De Ketelaere bij Atalanta'
Vrijdag 20 oktober 2023 - 14:30   I   door Redactie

In de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Zweden op maandag verraste coach Domenico Tedesco met enkele opvallende keuzes in zijn basiself, waaronder Charles De Ketelaere als nummer tien. Voor de 22-jarige De Ketelaere markeerde dit een indrukwekkende wedergeboorte, aangezien hij vorig seizoen bij AC Milan in een diep dal verkeerde en onder de druk bezweek.

Na het vertrek van Paolo Maldini als technisch directeur, verloor De Ketelaere zijn belangrijkste supporter bij de Rossoneri en koos hij voor een uitleenbeurt aan Atalanta. Deze zet bleek een schot in de roos, aangezien De Ketelaere in Bergamo weer vertrouwen vond en al twee doelpunten en twee assists in tien wedstrijden heeft opgetekend.

Atalanta is overtuigd van zijn kwaliteiten en van plan om zijn aankoopoptie van 23 miljoen euro in de zomer te lichten, met mogelijk nog 4 miljoen euro aan bonussen.De club heeft al twee plannen  voor De Ketelaere in gedachten, afhankelijk van de transfermarkt volgende zomer. Dat meldt Calciomercato.

Bij veel interesse zouden ze hem met winst doorverkopen aan een buitenlandse club. Anders blijft hij in Bergamo en wordt hij een sleutelspeler voor het team in het komende seizoen, waardoor Atalanta in beide gevallen een goede zet maakt.

Poll: Kan De Ketelaere beter nu enkele jaren bij Atalanta blijven?

TAGS  I  Atalanta  I  Charles De Ketelaere

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024