Speelt Erik Van Looy vals met Toby Alderweireld in 'De Slimste Mens'? "Het is opletten nu"

Speelt Erik Van Looy vals met Toby Alderweireld in 'De Slimste Mens'?
Maandag 30 oktober 2023 - 10:00   I   door Redactie

Vandaag is een bijzondere dag voor presentator Erik Van Looy, aangezien hij zijn grote idool Toby Alderweireld (33) in 'De Slimste Mens' mag verwelkomen. Alderweireld zorgde in juni voor euforie bij de supporters van Antwerp door in de blessuretijd tegen Racing Genk een beslissend doelpunt te scoren. Na een wachtperiode van 66 jaar bezorgde zijn treffer Antwerp de langverwachte landstitel.

Van Looy, een fervent voetbalfan en trotse supporter van Antwerp, heeft nooit een geheim gemaakt van zijn bewondering voor Alderweireld. "Toby heeft het mooiste doelpunt ooit gemaakt," zegt een opgewonden Van Looy in Het Laatste Nieuws. "Het is ongelooflijk om mijn idool in de studio te hebben. Ik ben best nerveus."

Wat betreft de sterke punten van Alderweireld in de quiz, denkt Van Looy dat de voetballer met rugnummer 23 de regels goed kent. En zwakheden? "Die zijn er niet," lacht hij. Van Looy waarschuwt echter zichzelf: "Ik moet oppassen dat ik niet te toegeeflijk ben, gewoon omdat ik zo'n fan ben." Een knipoog naar het feit dat hij misschien verkeerde antwoorden zou kunnen goedkeuren, puur uit adoratie.

Poll: Kijk jij naar De Slimste Mens?

TAGS  I  Erik Van Looy  I  Toby Alderweireld  I  Antwerp

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024