OFFICIEEL: Racing Genk rondt peperdure transfer af

OFFICIEEL: Racing Genk rondt peperdure transfer af
Dinsdag 31 oktober 2023 - 19:30   I   door Redactie

Racing Genk is 18 miljoen euro rijker door de transfer van Mike Trésor naar Burnley. Nadat Trésor vijf officiële wedstrijden voor Burnley speelde, werd de aan zijn uitleenbeurt gekoppelde aankoopoptie automatisch geactiveerd. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Hoewel de Belgische assistkoning in Engeland nog wacht op zijn eerste assist, voelt hij zich goed bij de club. Vorig seizoen maakte Trésor indruk met een recordaantal van 24 assists en acht doelpunten voor Genk. Dit leidde tot interesse van meerdere clubs, maar uiteindelijk koos hij voor Burnley. Vincent Kompany, een bewonderaar van Trésor, speelde een cruciale rol in deze transfer en onderhandelde namens Burnley met Racing Genk.

Hoewel zijn prestaties bij Burnley nog niet overeenkomen met zijn eerdere rendement bij Genk, ziet Andy Jones, een Burnley-watcher voor The Athletic, potentieel in Trésor en merkt op dat de speler enige aanpassingstijd nodig heeft in de Premier League. Ondanks de hoge verwachtingen bij zijn aankomst, blijven zowel de club als de supporters geduldig en hebben ze vertrouwen in zijn toekomstige bijdragen.

Poll: Vind jij 18 miljoen euro genoeg voor Tresor?

TAGS  I  KRC Genk  I  Burnley  I  Mike Trésor

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024