Antwerp FC in nauwe schoentjes: Voorzitter Paul Gheysens bloednerveus

Antwerp FC in nauwe schoentjes: Voorzitter Paul Gheysens bloednerveus
Woensdag 01 november 2023 - 09:30   I   door Redactie

Antwerp FC, de regerende landskampioen, verkeert in zwaar weer na de teleurstellende 17 punten uit 36 in de Jupiler Pro League. De huidige zevende plaats zorgt ervoor dat ze ver van de top zes verwijderd zijn, en de problemen wordt nog groter wanneer je in ogenschouw neemt dat ze nog geen enkel punt hebben veroverd in de Champions League.

Opmerkelijk genoeg blijft er naar buiten toe een serene sfeer hangen rond de Bosuil. Maar volgens Het Laatste Nieuws broeit er wel degelijk iets. Er zou sprake zijn van toenemende nervositeit vanwege de aanhoudende tegenslagen.

Voorzitter Paul Gheysens is naar verluidt allesbehalve tevreden met de huidige stand van zaken. De club had gehoopt op betere prestaties dit seizoen, en de tegenvallende resultaten zijn een zware last voor het bestuur en de fans. De kritiek neemt toe en men vreest dat, zonder een positieve wending, de term 'crisis' onvermijdelijk zal vallen.

Antwerp staat voor een cruciale wedstrijd tegen Lierse, een club uit de 1B-competitie. Een overwinning is essentieel om de gemoederen te bedaren, vooral met zware wedstrijden tegen teams als Racing Genk, Porto en Standard in de aanloop naar de volgende interlandbreak. Het worden beslissende weken voor de club uit Deurne.

Poll: Moet Antwerp snel gaan ingrijpen?

TAGS  I  Antwerp  I  Paul Gheysens

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024